Catsuits och elvor

Nu är det snart dags för jul..imorgon!! OJ OJ! Roliga julkort uppskattas ju och jag höll på att dö när jag såg det här:

http://apps.facebook.com/elfyourselfapp/fbhandler.ashx?mode=preview&ut=dBFII5RbVxUc8nBdc3bMDT7hmmrIvgen1wCG_dxqadJhAAWkNZSIhV-1DGKZvwZ0-DQUg5JS8Y61ukrjwOp8p81S9pP6R_BhovjemyHtbA0dAsx-PMuL2zIosIac-rUvj3lTh1WL6rg0IY1bFO3pdt1xwywwddkLnBQzfonI1KP1vwjlOqGjXs_iu2h8CdJQ62VVOvcR709q0idUL8ycmDyNIB3pBZSrNg_mPNXkQWqLHqTU84W9Gq9P_l-TFETG7DOB6m-N43xbdWHZRp1SsUlCQW2dYElx91CpjIIRrccJpvIebvgpdnCLUYb6-RHa

För övrigt fick jag reda på att mina kompis råkade plocka hem en liten julklapp till sig själv  på ebay av misstag...hon är alltså snart en lycklig ägare till en svart catsuit i latex! Grattis Aggie!

2 dagar kvar till jul...


...och dags att pynta granen. Gjorde det både hemma samt att jag hjälpte till hemma hos min kompis Therese. Jag blev helt fashinerad deras familjs julstjärna! Fantastiskt!


Tinitus 2009

And One, Combichrist, Suicide Commando med mera på årets tinitusfesival den 10-11 april
Dessutom arrangerar tinitus julfest den 25 december på Sjätte Tunnan i Gamla Stan! Härligt!

Julklapp



Jag fick en julklapp av Maria
och min lugg börjar bli lite för lång!


Koncentrera sig - vadå?

AD
Sitter just nu mitt i en hemtenta. I högstadiet och gymnasiet var jag ganska duktig i skolan ändå men vad har egentligen hänt med min koncentration nu? Inget tycks motivera mig...

Så vad kan hända om jag inte klarar tentan?
  • Jag kan vara tvungen att betala tillbaka pengar till CSN
  • Jag måste antagligen sitta och göra om den en annan gång
  • Har jag riktigt otur kanske jag inte får gå vidare mitt program nästa termin...(vet inte om det funkar så men i alla fall kan jag försöka skrämma upp mig själv med detta)
  • Jag har ängnat tid åt den helt i onödan
  • Det kan ge mig dålig självfötroende

Depeche Mode och allmänt nörderi

Jag har fortfarande inte riktigt smällt nyheten om Depeche Mode som headline till Arvika 2009. Även DAF och mysiga Elegant Machinery står som klara artister. Thåström får man inte heller missa! Såklart har jag redan köpt biljett dit vilket också betyder att Golden Ticket-tävlingen ger mig chans till gratis inträde på arvika livet ut!! Hitils har biljetterna hittats i Karlstad och Göteborg! Leta leta leta!

För den tävlingsgalna: http://www.arvikafestivalen.se/node/754

Vidare kommer Depche att ge sig ut på turné samt släppa en uppföljare till Playing the Angel (2005), detta meddelade de tidigare i höst under en presskonferens (lyxiga olympiastadion i Berlin). Wihi! Mycket att se framemot!



RSS 2.0